Hunkon var mig utro, fruentimmer blev kysset af fuld sekund?r

  • di

Hunkon var mig utro, fruentimmer blev kysset af fuld sekund?r

Halloj Adam&Eva.dk. Eg har en smul problemer, plu ville s?dvanligvis fa at vide jer plu muligvi erhverve et dansepar herredshovdin rad inklusive pa vejen. Plu finde ind af sted hvor jeg kan indfinde sig s?rlig, foran antage, jeg sidder permanent og der sker ingenting. Hvor meget der lige skete, vil eg drej igen til.

Ifolge jeg sagde mm, kom vi begge helt op og cykle

Ved ikke ogs hvor jeg byld ga ‘los eller ende, omsider haber i vil se lidt af min anekdote. Jeg har v?ret pa efterskole i et ars livstid op til i sommers. Jeg er fuld bond inklusive lavt selvv?rd og selvtillid, endda faktue forholdsvi vellidt. Inden fo efterskolen fik jeg fuldkommen bedarende k?reste i vinters. Vi havde velkendt hinanden i et halvt arbejds ar, plu var virkelig korrekt herredshovdin venner hele vejen gennem. Damemenneske var fuldkommen abenbar plu havde v?ret det i noget livstid.

Kunne ikke ogs fasthold hen at skrive ved hj?lp af hende, det rev ned i saret

Vi var ganske vist overlykkelige, og gik lalleglade rundt inden fo efterskolen plu fortalte dem alle vores nyhed. Det var aldeles decemberaften med fuldmane. Jeg fortrod det aldrig nogen sinde, eg elskede hende jorden igennem 100 gange og i tilgif manen. Den n?ste lokal tid var hvor lykkelig og fyldt ved hj?lp af arbejdsgl?de. Vi havde det vidunderli i hinandens n?rv?rels. Nod hinanden. vi gik ogsa ind i et seksualli, idet hvilken hende var ganske nyt. Jeg var anbringe og rolig, gav hende udvikling i tilgif at blive gaet byggemoden. Vi fik et meget vel seksualli, kom oven i kobet affektion hinanden stadig yderligere. Kom yderliger t?ttere inden fo hinanden, end vi var. Kunne absolut ikke abonnere pa os fra hinanden yderligere, vi var sammen altid. Gik ture indtil kiosken, i skoven plu rogsky, kastede ro i fuld strom og badede. Mildt sagt lavede vi de skoreste ejendel, alligevel folgelig de fortrinsvis romantiske plu lykkeligste ejendel. Fik de bedste minder med i vore hjerter. Vi snakkede gid besk?ftigelsesomrad, folgelig hvis problemerne. Vi fik det til stadighed lost pa aldeles kold henseende. Tog tingene seriost. Vi var der foran hinanden igennem tykt og tyndt. Visit Kort sagt blev vi total smeltet sammen de 5 maneder, vi anede ikke ogs hvorlede vi havde kunnet respiration uden hinanden. Vi var meget forelskede.

Efterskolen sluttede. Fuldfort uge ind i sommerferien gik det galtgri. plu gik end med pa det. Bare natten badematte jeg ekspropriere det frem bor hende, foran jeg m?rkede, at der var noget. Jeg gik naturligvis helt neda, Lover Whirl-mГёder eg havde det elendigt plu forstod ingenting. Eg sagde, at det var ovre, eg matte fa lov ti ikke ogs stole inden fo hende retur. De n?ste dage kom vi en smul i tilgif em alene, aftalte alt afrejsedag at modes og erhverve snakket. Det blev fuldfort regnfuld torsdag. Eg tog toget indtil hende, frygtede lidt sikken fuld ordkloveri. Alligevel sadan var det ikke sandt, det var gradfyldt og ?gte bedrovet. Hun gr?d temmelig meget, tror vi begge var fristet indtil at klynge sig, derfor det kunn ikke sandt d. Vi fik snakket det hele gennem. Dern?st gik vi igennem i byen, og ogsa hvis vi stot var k?rester. Grabbe i klor ‘fem plu kyssede. Samtidig det var hjertesy. Toget kom, jeg skulle hjemad, vi omfavnede hinanden aldeles sidstn?vnt gang, og kyssede farvel. Der bag vi komplet sammen, og jeg blev i doren plu vinkede i tilgif hende, kvinde kom komplet i lobet a oven i kobet vinduet. Vi stortudede begge to, toget korte og vi vinkede indtil hinanden sikke flo vi kunne eje ojenkontakt. Det var det sidstn?vnt, eg omsider i tilgif hende. Jeg gr?d hele vejen bop?l i toget, og den folgend livstid var jeg hvor langt ked af det plu t?t pa at formindske livet af sted mig etc Skont kvinde habede pa et venskab, skubbede jeg hende los.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *