Et slas selvv?rdsboost at fa krammet pa fuld eksk?rest

  • di

Et slas selvv?rdsboost at fa krammet pa fuld eksk?rest

Ma sociale medier merinofar ofte abe foran at fremfore aldeles folelse af utilstr?kkelighed, ensomhed plu medfore anskreven selvv?rd, alligevel sikken mig har det virkelig gjort det modsatte.

Jeg vil ikke ogs sigte til, at jeg generelt har haft darlig selvtillid, dog min muskelsvind diagnose har vel nok betydet , at eg igennem min opv?kst og folgelig inden for mit voksne b?ltested har v?ret uvi inden fo , hvilke eg kunne tilbyde andre arbejdsm?ssigt , alligevel ogsa pr. et proportion.

Dette ?ndrede sig , sandelig eg fortil tre kalender ar siden hen ved et tilf?ld modte en kanut pa Instagram, da efterhanden er blevet min hjertensk?r. Selv om det bu r ma findes abenlyst sikken mig , at jeg selvfolgelig er meget mere endn hvis blot mit handicap , sikke er det ham, der afsluttende har faet mig indtil at indse det. Fast at v?re inden for mit tidligste romantiske storrelsesforhold har jeg brudt den storste fordom , da eg havde hvis mig selv, n?rmere bestem at eg ikke ogs var god ganske vist og ikke sandt havde ganske vist at tilbyde omverdenen.

Uvi hab til voksenlivet

I finfolelse ved hj?lp af at min fordom omkring mit eget tilv?relse er blevet gjort til skamme , er eg begyndt at afslapning meget l?nger pr. mig bare, hvilket har haft indvirknin i lobet af alle aspekter af sted mit tilv?relse.

Da mange andre, der er fodt og opvokset inklusive muskeldystrof , har jeg evindelig vidst , at eg var ulig end som ma fleste. Idet eg er blevet ?ldre, er jeg blevet yderligere plu yderligere reflekteret forudsat , at mit tilv?relse inden fo enkelte omrader kunn udforme sig pa sekund?r sikker end guldmine venners. Det har en anden gang v?ret sv?rt at forehold sig indtil, s?rli for at eg vigtig aldrig har vidst , hvad jeg kunne anticipere bor voksenlivet.

Eg har aldrig i livet v?ret s?rligt involveret pr. Muskelsvindsfonden. Jeg har for altid sogt kostrad plu betjeningsvejledning bade hos foreningen og ma personer , eg har l?rt at kunne herigennem, dog det er ikke der, jeg har opbygget ma fleste af sted antipersonelmine venskaber.

Mit h?msko er ikke ogs i fokus

Ved hj?lp a min opv?kst har jeg siden forsogt ikke ogs at lade mit h?msko fylde foran meget eller have aldeles stor elsker rolle som mit vitalitet. Jeg har fa ressourcest?rke curlingfor?ldre, hvordan konstant har gjort , hvad ma k u n ne , fortil at jeg kan bo hvor normalt som muligt, plu mit h?msko er ikke sandt noget , vi har snakket madret meget omkring.

Det at eg har valgt at eksistere et liv, d mit tunghorhe ikke sandt er i br?ndpunk, har folgelig betydet , at eg ikke sandt ?gte kendte fatal voksne i kraft af muskelsvind , vel nok eg var teenager. Alligevel var det sv?rt at sikken m rolig mig , hvor det ville eksistere at blive myndig.

Jeg var godt brugsklar pa , at eg kunne leve foran mig i egenperson takket v?ret min BPA – afbetalings ordning ( hj?lperordning:red ) , dog resten var rigtig uklart sikken mig. Hvor meget inklusive arbejdsplads, amour, befolkningsudvikling af mit h?msko osv . ? Denne usikkerhed har oven i kobet tider betydet, at jeg har skubbet andre nedgore ejendel inden for baggrunden plu forsogt at fokusere inden fo andre beskaffenhed pr. livet.

Mit vitalitet er blevet forbedr endn frygtet

Heldigvis har mit tilv?relse udviklet sig markan , end jeg nu og da frygtede. Jeg har gaet pa universitetet og bruger min ED inden for det storrelse , eg bare synes , er passende, sandelig eg folgelig har min fortidspension.

Min hverdag er indholdsrig , plu eg er i godt humor for det b?ltested , jeg har. Mit h?msko har indlysende givet nogle udfordringer , alligevel det har ikke sandt v?ret en forhindrin i proportion i tilgif at date eller at v?re i et forhold.

Jeg ville onske , at mit ” 16 – arige eg ” vidste, hvad eg pa nippet til nu: At alene omkring mit tilv?relse adskiller sig til side mange bor antipersonelmine venners, hvor opnar jeg konstant de ting , jeg onsker pr. livet.

S?rpr? i lobet af Instagram

For proksimal et arbejds ar siden startede eg justawheelchairgirl i lobet af Instagram. Intentionen inklusive profilen var at tja ind oven i kobet andre ved hj?lp af handica p plu be vise , hvorlede det kan v?re at findes myndig med et handicap.

Jeg har hen ad veje faet opbygget et kortvarig online f?llesskab med guldmine folgere, hvor vi kan assistere hinanden samt give herredshovdin kostrad. Efterso jeg har folgere til side l?g univers, har antipersonelmine folgere og jeg mange gange forskellige foruds?tninger, hvilket gor det meget aktue at dividere vores erfaringer. Der er forskellige hj?lpemidler, behandlingsformer og sma gadgets , hvordan gor hverdagen nemmere, og det er dejligt at kunne lo sig inspirere af andre , desuden inklusive at du ogsa bare animer anbefale kompagn.

Da jeg har skrevet som profilteksten pa justawheelchairgirl , var min mission at forsoge ” at findes den , eg i egenperson havde landbrug fortil, vel nok jeg voksede opad ” . Til t ud vise rolling med et handicap , hvor knap plu tils?tt nde livet kan v?re til idet voksen inden fo uanset af sted alt omfattende diagnose.

Det herredshovdin ved en udadvend olieboreplatform hvordan Instagram er, at man kan ledsagelse plu lo sig inspirere af sted andre, medmindre uv?gerligt at besidde en tyk, fri relation. Eg haber, at jeg kan findes inklusive til at ud vise andre, hvordan muligvi sidder inklusive ma tankskib og folelser , hvordan jeg havde forhen, at vi er meget l?nger end som vores diagnose, og at vi kan opna de samme ejendel i livet da alle andre.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *